onsdag 4. februar 2009

Bra fremdrift!

Vi har hatt bra fremdrift i løpet av helgen og er ferdig med over halvparten av buret nå. Tirsdag ettermiddag gikk vi tom for rør, så det stoppet litt opp, men de dukket opp i dag igjen så da er vi klare til å gjøre buret ferdig. DET BLIR PORNO!!



Jeg har vært litt dårlig til å ta bilder i det siste, men så snart buret er 100% klart så skal jeg få oppdatert med bilder.



Fikk akkurat bilder av takformen og det første carbon laget var lagt. Ser frem i mot det. Hadde egentlig ikke trodd at org taket skulle veie så utrolig mye da det bare er et tynt lag med stål, men jeg veide det etter at vi skjærte det ut og det veide faktisk ca. 8kg. Riktig nok var det med scoopet som vi festet for å lage formen så det veier nok i alle fall 6kg. Det nye i carbon blir mye lettere, samt kulere å se på selvsagt. 2 ting som er positive :)



Siden jeg ikke har noen bilder så legger jeg ut et par små filmer av "forbildene" mine og mye av det samme oppsettet som jeg kjører. Jeg er Norsk Importør og forhandler av JUN Auto og de er også min hovedsponsor og størst tekniske støtte i dette bygget. Ta et titt på denne WRX'en fra dem så ser dere hva jeg sikter mot, selv om jeg som sjåfør vil ha et godt stykke igjen da :)



http://www.youtube.com/watch?v=g53fq1f4iog&feature=rec-HM-r2

http://www.youtube.com/watch?v=beBGiybKbkE&feature=related

Jeg gleder meg i alle fall til snøen går :)

Følg med - bilder snart!

MVH


Lars

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar